Loods 6 logo
pols potten - Loods 6
test2
slider-arrow

pols potten

29 maart t/m 28 april 2019

pols potten neemt je mee in de ‘experience maze’ Nieuwe collectie voorjaar/zomer 2019 wordt stap voor stap onthuld.
De honden en hazen nemen hun plek in. Het fluweel is geborsteld en het ijzerwerk is gepoetst. De pioenen, omafietsen en zandlopers staan te trappelen. In een spannende tocht neemt pols potten je dit nieuwe interieurseizoen mee door een ‘experience maze’. Vanaf vrijdag 29 maart is iedereen welkom in de pols potten image store in Amsterdam om dit zelf aan den lijve te ondervinden!
India als kruispunt van onze invloeden voor de collectie voorjaar/zomer 2019
India als inspiratiebron betekent dat we rijke kleuren en handwerk in de kenmerkende pols potten stijl verenigen. De 'experience maze' neemt je mee langs oeroud vakmanschap, internationale invloeden, uitbundige decoraties, charmante details en larger-than-life statements. Een spoor van tegenstellingen die, zoals onze klanten van ons gewend zijn, niet clashen maar tot altijd frisse eigenwijsheid leidt. Niet zo vreemd, dat we ons thuis voelen in India - het land waar ogenschijnlijke tegenstrijdigheden zo makkelijk hand in hand gaan.

Nieuw in onze image store
Zonder al te veel te willen verklappen (een doolhof moet wel spannend blijven) onthullen we vast een aantal van onze nieuwelingen: aardewerken servies voorzien van reactief glazuur in sprankelende, overlappende tinten. Humoristische, handgemaakte motieven op porselein van ontwerp-trio Het Paradijs, alle tekens van de Chinese dierenriem op een rij, en met de hand beschilderde vazen van formaat.

pols potten KNSM Laan 39

Website
Nieuwsbrief Loods 6
Ontvang het laatste nieuws over evenementen en activiteiten rondom Loods 6.