Loods 6 logo
Unexpected door Marlou Beentjes - Loods 6

Unexpected door Marlou Beentjes

11 januari t/m 8 februari 2020

Ik zie ik zie wat jij ook ziet.
Een ruimtelijke ervaring van optische illusies door Marlou Beentjes

Optische illusies
Een ruimtelijke ervaring van optische illusies. Een installatie waar grafisch ontwerp, gekleurd licht, muziek en kleding samenkomen. Deze elementen geven jou meerdere perspectieven op eenzelfde beeld. Het project komt voort uit de fascinatie voor optische illusies die Marlou Beentjes heeft. ‘Wanneer je een optische illusie ziet interpreteert je brein het anders dan dat de realiteit is. Dat effect vind ik fascinerend omdat het een oneindigheid lijkt te hebben’ - Marlou Beentjes.

Over Unexpected
Unexpected is een nieuw innovatief podium voor hedendaagse kunst. Jonge kunstenaars krijgen de kans om hun werk te tonen in de conceptruimte van de gevestigde Wanrooij Gallery. Voor het publiek zal het een open deur zijn voor de grotendeels onzichtbare jonge kunstenaars uit binnen- en buitenland wiens werk zelden of nooit in Nederland is tentoongesteld. De geselecteerde jonge kunstenaars onderscheiden zich door hun vernieuwende en uitgesproken visuele taal in de hedendaagse kunst.

Door samen te werken met jonge kunstenaars verkent Wanrooij Gallery nieuwe mogelijke betekenissen in kunst en design. Om te kijken wat een nieuwe jongere generatie te zeggen heeft met hun werken, om plaats te geven aan kunst in al zijn vormen en om nieuwe manieren van presenteren te vinden. Er is een project programma gemaakt voor heel 2020 en wij houden jou graag op de hoogte hierover.

Opening en nieuwjaarsborrel zaterdag 11 januari van 12:00 - 17:00 uur
Wanrooij Gallery KNSM Laan 301

Website
Nieuwsbrief Loods 6
Ontvang het laatste nieuws over evenementen en activiteiten rondom Loods 6.