Loods 6 logo
Ateliers - Loods 6
Alice Schorbach
Beeldende kunst
Alice Schorbach’s werken bestaan uit geometrische, abstracte combinaties van canvas-uitgerekte houten frames die uitgaan van een object-achtig karakter.
Bekijk website
Bas Peeters Spatial Design and Light Art
Ruimtelijke vormgeving en lichtkunst
Bas Peeters geeft inhoud aan ruimtes. Hij maakt site-specific installaties voor besloten en openbare ruimtes met licht als bindende factor.
Bekijk website
Carola Rombouts
Beeldend kunstenaar
Beeldende Kunsten/ Kunst(educatieve) projecten/Docent
Bekijk website
Container
Ontwerp en branding voor mode en accessoire merken Illustratie
Creëren van beeldtaal dat het verhaal en de waarden van een label of zelfgekozen onderwerp illustreert.
Bekijk website
De Grafiekdrukkerij
Werkplaats voor het maken en ontwikkelen van autonome en/of toegepaste grafiek/kunst.
In workshops en educatie wordt expertise gedeeld en uitgewisseld en op maat uitgevoerd i.s.m. (professionele) makers en leerlingen/studenten
Bekijk website
De Monsterkamer
Papier voor ontwerpers
De Monsterkamer is een platform voor papier en drukwerk. Meer dan 2.000 professionals maken gebruik van onze diensten: papieradvies, monsteraanvragen, expert meetings, bedrijfspresentaties, workshops, studenteneducatie en online artikelen.
Bekijk website
Els Fleer
Beeldende Kunstenaar
Je herkent de kleurrijke uitbarstingen die de natuur ons toont maar ook het mooie glooiende en vriendelijke landschap. Net als de natuur toont het een immer wisselend beeld. Vooral ook de combinatie van verschillende schilderstechnieken maakt dat het beeld gaat leven, al dan niet heftige paletmes streken robuust opgezet in samenhang met een verfijnd levendig lijnenspel.
Bekijk website
Els Timmerman
Atelier; bedrijf voor beeldende kunsten
Naast schilderen en tekenen fotografeert Timmerman ook, haar foto's waren te zien op Paris Photo. Van 1978 1998 was Timmerman docent aan de Gerrit Rietveld Academie en schreef ze als freelancer artikelen over beeldende kunst in HP/DeTijd.
Bekijk website
Eric Don
Beeldende kunst en grafmonumenten
Het maken van sculpturen en schilderijen en het realiseren van kunstzinnige memorials.
Bekijk website
Frans Westers
Beeldend kunstenaar/Kunstuitleen
FWKunstuitleen, op een eenvoudige manier een schilderij uitzoeken. Wij richten ons op particulieren en bedrijven die op een eenvoudige manier een schilderij willen huren/kopen met een persoonlijke benadering.
Bekijk website
Gert Jan van Rooij Fotografie
Fotograaf
Fotografie van kunst, events, portret, installaties, performance en tentoonstellingen i.o.v. galeries, kunstenaars, kunstverzamelaars, bedrijfscollecties, musea en instellingen.
Bekijk website
Hein van den Heuvel
Fotograaf
Foto’s die in de loop der tijd meer vragen stellen dan antwoorden geven.
Bekijk website
Heleen Rombout
interieurarchitect BNI
Goed ontworpen ruimtes stimuleren de ruimte in onszelf.
Bekijk website
Het Blauwe Paard
Restauratie atelier
Professioneel atelier gespecialiseerd in hoogwaardige conservering en restauratie van: Keramiek - aardewerk, steengoed, porselein Glas - glazen objecten, plat glas, gebrandschilderd glas Aanverwante materialen - email , gips, ivoor, barnsteen, steen, jade
Bekijk website
Hiryczuk/ Van Oevelen
Beeldende kunst, fotografie, onderzoek
Elodie Hiryczuk en Sjoerd van Oevelen zijn beeldend kunstenaars en onderzoekers werkzaam met fotografie. Zij stellen tentoon, publiceren essays en zijn mede-oprichters van de kunst cooperatie Radical Reversibility.
Bekijk website
horst4Dsign
Industrieel ontwerp – kunst & design educatie
Design/kunst projecten voor de openbare ruimte - industriële vormgeving. Technische sieraden voor mannen (zeitzeuge). Techniek & design lessen voor het basisonderwijs
Bekijk website
Jeroen Dietz
Fotografie
Portret, magazine en corporate fotograaf. Maakt ook autonoom werk
Bekijk website
José van Tubergen
Beeldend kunstenaar
Ik ben schilder, graficus en maak incidenteel beelden van metaal. Ook werk ik in opdracht. "Mijn werk is een zoektocht naar nalatenschap. Ruïnes vertellen de geschiedenis van de mens met architectuur als decor”
Bekijk website
Karen Birnholz
Kunstenaars atelier
Schilderen met cement als medium met dezelfde vrijheid als olieverf op doek. Het resultaat is vorm en kleur , vrij in de ruimte met alle kracht en aanwezigheid van cement.
Bekijk website
Louka Hoogendijk
Production Design
Production Design en Art Direction voor film, commercials, televisie & theater.
Bekijk website
Lynne Leegte
Kunstenaar
Beelden, foto’s, installaties op locatie
Bekijk website
Marien Schouten
Beeldend Kunstenaar
Schilderkunst/Beeldhouwkunst/Installatie/Architectuur Opzetten van database over mijn werk. Digitaliseren archief,Verzorgen van publicaties, lezingen, presentaties
Bekijk website
Noëlle Cuppens
Beeldende Kunst
Beeldende kunst. Waar beeld & taal elkaar ontmoeten.
Bekijk website
Onno Bakker
ZZP
webdesign grafisch ontwerp fotografie groenontwerp
Bekijk website
Peter Zegveld
Multy diciplinaire kunstvormen
Maakt exposities, theatervoorstelingen, geeft concerten.
Bekijk website
Radical Reversibility
Beeldende kunst, fotografie, onderzoek
Radical Reversibility is een onderzoek- en kunstcoöperatie. RR onderzoekt en ontwikkelt strategieën die de denkbeelden van onze beeldcultuur radicaal omdraaien. RR initiëert en draagt bij aan visuele presentaties, lezingen en publicaties.
Bekijk website
Rob Bömer [rbbmr]
Grafische vormgeving
[rbbmr] verzorgt grafisch journalistieke produkties: fotografie, illustraties, ontwerp en vormgeving
Bekijk website
Sarai van de Boel
Kunst en cultuureducatie
In Studio Sarai heeft Sarai een eigen kunstenaarspraktijk waar zij ook trainingen voor kunsteducatie en filosofie geeft. Studio Sarai is tevens een expositieruimte en wordt gedeeld met André Bakker die de ruimte gebruikt als fotostudio.
Bekijk website
slaws
Communicatie design sinds 1992
slaws is een grafisch ontwerpstudio die concepten en ontwerpen levert voor huisstijlen, boeken, tijdschriften, posters enz., tentoonstellingen, campagnes & evenementen en een brede expertise heeft op het gebied van fotografie, illustratie, tekst- & foto-editorial, artdirection, curating en productiebeheer.
Bekijk website
Sonja Cabalt
Kunstenaar/vormgever
Sonja Cabalt is beeldend kunstenaar/vormgever en ze is gespecialiseerd in wandobjecten, tapijten, porselein en werk op papier, ook in opdracht.. Haar werk is in haar atelier te zien op afspraak.
Bekijk website
Stan Klamer
Beeldende kunst
Tekenen en schilderen Tentoonstellingen in binnen-en buitenland. Museum docent in Rembrandthuis Amsterdam Museum docent in Rijksmuseum Amsterdam
Bekijk website
studio 10
Grafisch ontwerp + web design
Studio 10 / Tineke Kooistra ontwerpt boeken, magazines, huisstijlen, brochures, nieuwsbrieven, websites, enz. in een heldere stijl die bijdraagt aan dat wat haar klant graag wil communiceren.
Bekijk website
Studio Margret Wibmer
Beeldende Kunst
In haar fotografische werken, performances en installaties construeert Margret Wibmer "nieuwe werelden" en verwijst hiermee naar de diversiteit van culturele systemen. Zij exposeert internationaal. Werk in openbare en particuliere collecties.
Bekijk website
Suzan Drummen
Beeldende kunst
Site-specific installaties met glimmende materialen (overwegend glas), werk in opdracht in de openbare ruimte, fotografie, film, schilderkunst. Docent beeldende kunst academie Minerva Groningen
Bekijk website
Toon Verhoef
Beeldende kunstenaar
Beeldende kunstenaar
Bekijk website
Tropism Art & Science Foundation
Kunst Collectief
Tropisme is een kunst beweging en producent, gestimuleerd door natuur en gebruik makend van wetenschap en technologie. Foto: Sneaky Serpents, interactive onderwater installatie van schrikachtige zwemmende lichtslangen.
Bekijk website
van Breest Smallenburg
beeldend kunstenaar / adviseur kunst & cultuur / docent
van Breest Smallenburg is beeldend kunstenaar en onderzoekt de interactie – tijd & ruimte & mens – door middel van artistieke interventies, multidisciplinaire installaties, video-installaties, fotografie en kunstprojecten in de openbare ruimte.
Bekijk website
Vandenboog Atelier
Studio Kunstschilder
schilderijen, portretten
Bekijk website
Vera de Groot
Onderzoek in woord en beeld
Ontwikkeling van Picto-fictie en non -fictie
Bekijk website