Loods 6 logo
Benefietveiling Loods 6 Community - Loods 6

Benefietveiling Loods 6 Community

1 t/m 3 december 2022

Kom naar de speciale benefietveiling op 3 december in de Bagagehal Loods 6. Voor de veiling doneren bedrijven, winkels en makers in De Bagagehal/Loods 6 producten, kunstwerken of diensten die per opbod geveild worden. De opbrengsten dragen bij aan de proceskosten voor het behoud van Loods 6.

De expositie van het te veilen werk vindt plaats op 1 en 2 december, van 13:00 tot 20:00 uur in de Bagagehal Loods 6. Zaterdag 3 december is de veiling, inloop 15:00 uur, start veiling 16:00 uur.

Veiling: bieden, overbieden, hameren!

Rob Oudkerk en Maureen Kamphuis zijn de veilingmeesters! Zij starten de veiling zaterdag 3 december om 16.00 uur. Inloop vanaf 15.00 uur. Het aanbod dat onder de hamer komt is zeer divers: van foto’s tot sierraden, van schilderijen en tekeningen tot vouchers voor een cursus of portretfoto. Al vanaf 10,– heb je de mogelijkheid een kavel te kopen. Eenmaal andermaal, en het is all yours!

Afsluiting: borrelen en buurten

Aansluitend aan de veiling is er een feestelijke borrel. Ook als je niet bij de veiling kunt zijn, welkom op de borrel!

Benefietveiling: het waarom en daarom

Het waren vier bewogen jaren voor Loods 6. Door plannen van De Key staat er veel op het spel voor Loods 6, de huurders en toekomstig gebruikers. Helaas zijn we er in overleg niet samen uitgekomen, daarom heeft L6C besloten een procedure te starten. Er komt een bijzondere zitting aan! Dit alles kost geld en daarom deze benefietveiling! De makers, bedrijven, winkels van Loods 6 tonen hun werk en doneren producten, kunstwerken en diensten die per opbod geveild worden. Jij wordt de eigenaar van een uniek werk of beleving en met jouw aankoop lever je een financiële bijdrage.

Kijkdagen: voor en na openingstijd

Op Benefietveiling vind je het te veilen aanbod. De site wordt regelmatig ge-update want het aanbod groeit tot het laatste moment. Check daar ook verdere informatie over de veiling en onze community.

Van harte uitgenodigd: Jij bent keihard nodig

IN DE BAGAGEHAL
ENTREE: SURINAMEKADE 30

website
Newsletter Loods 6
Receive the latest news about events and activities around Loods 6.