Loods 6 logo
Expositie De Reis - Loods 6
test2
slider-arrow

Expositie De Reis

3 & 4 maart 2023

De Reis

Op 3 en 4 maart a.s. worden kunstwerken van deelnemers tentoongesteld in Loods 6. Deelnemers van Zuiderburgh, diverse gebiedsteams, Westburgh en de Goodwillburgh werkten mee aan deze expositie. “Bereid je voor op een spectaculaire reis, die aanzet tot verwondering”, aldus Mitchel Cornelis Jan, begeleider van de expositie.

Mitchel: “Collectieven in mode, portretten van formaat, spoken word, beelden, figuratief en abstract: alles komt voorbij en is voor deze ene keer beschikbaar voor het grote publiek. Deze reis laat soms weinig aan de verbeelding over, waardoor de impact overweldigend is. Tijdens het selectieproces hebben we dan ook menig kippenvel moment beleefd. De openheid, de motieven tot het hart, de (levens)verhalen zijn filmisch. De combinatie van dit alles voelt bijna ongeloofwaardig! Je moet het met eigen ogen zien.” Zet het vast in je agenda en laat je verrassen door de verschillende kunstvormen!

Openingstijden:
Vrijdagmiddag 3 maart om 17:00 uur is de feestelijke opening met muziek en spoken word. Zaterdag 4 maart van 12:00 tot 17:00 uur

(toegang is gratis)

IN DE BAGAGEHAL KNSM Laan 289

Nieuwsbrief Loods 6
Ontvang het laatste nieuws over evenementen en activiteiten rondom Loods 6.