Loods 6 logo
Bedrijven - Loods 6
BAAUW design & management
Interieur architectuur
Advies, ontwerp en management op het terrein van interieur architectuur. Voor bedrijven, ondernemers en particulieren.
Bekijk website
't Idee!
gebiedsmarketing en communicatie
Op zoek naar het who-why-how-what van elk bouw- en ontwikkelproject, creatief en vindingrijk om extra kansen en mogelijkheden te benutten.
Bekijk website
Abels & Partners Architecten
Architectenbureau
Abels & Partners Architecten is een internationaal werkend jong architectenbureau in Amsterdam met een focus op maatschappelijk relevante projecten in onderwijs, zorg en stadsvernieuwing.
Bekijk website
Add some yellow
Voor een betere klantbeleving
Bij Add some yellow verbeteren we de klantbeleving van digitale producten en diensten van onze opdrachtgevers. Die verbeteringen noemen we ‘adding some yellow’.
Bekijk website
Applied Art Forms
Kleding merk
We ontwerpen en vervaardigen kwaliteitskleding en accessoires voor mannen.
Bekijk website
Brompton Road
Hét One-Stop Shopper Marketing Agency - Strategie, concept & communicatiespecialist in de koopomgeving
We zijn daar, waar consumenten en shoppers hun contacten leggen, onderhouden en hun ervaringen delen. Inzichten zijn onze basis voor effectieve strategie, communicatie en activatie.
Bekijk website
BURA
Stedenbouwkundig bureau
Wij zijn een internationaal opererend bureau voor stedenbouw, onderzoek en (landschaps)architectuur. Wij bieden oplossingen voor gerichte stedenbouwkundige strategieën, innovatief onderzoek en architectonische interventies , voor een gezonde en duurzame ontwikkeling van stad en land.
Bekijk website
Caro van Dijk Architectuur
architectuur en onderzoek
Caro van Dijk Architectuur ontwerpt gezonde gebouwen vanuit ruimtelijk onderzoek, met speciale aandacht voor zorgzame leefomgevingen.
Bekijk website
Common Affairs architecten
Stedenbouw en architectuur
Wij zijn architecten en stedenbouwers. We maken gebouwen en plekken die uitnodigen tot verblijf en ontmoeting en die je je eigen kunt maken.
Bekijk website
Cultuur Enzovoort en Media Communicatie & Z.O.
Media, Communicatie en Exploitatie bureau
De & Z.O. Groep bestaat uit 2 bedrijven: Cultuur Enzovoort en Media Communicatie & Z.O. Cultuur Enzovoort is de media intermediair voor de culturele adverteerder en Media Communicatie & Z.O. is een traditioneel mediabureau.
Bekijk website
De Monsters
Digitale strategie, design en ontwikkeling
De Monsters geeft ondernemers controle over de digitale kant van hun organisatie. Gespecialiseerd in digitale product design & development.
Bekijk website
dvdp architectuur en stedenbouw
Architectenbureau
dvdp werkt aan opgaven op het gebied van architectuur, stedenbouw, interieur- en meubelontwerp. De verbinding tussen deze schaalgebieden vormt bij alle projecten een belangrijk uitgangspunt.
Bekijk website
Dragonet
Freelance webdeveloper
Gespecialiseerd ontwikkeling van online projecten en websites op basis van PHP, Javascript, HTML, CSS, Laravel, Wordpress.
Bekijk website
DubbeLL - buurtontwikkelaars
Vastgoedontwikkeling vanuit een buurtperspectief
Wij benaderen vastgoedontwikkeling fundamenteel anders, want wij vinden de bijdrage van een nieuw project aan de levendigheid en leefbaarheid van de buurt juist het allerbelangrijkst. Om hechte gemeenschappen te vormen creëren wij plekken die samenhang versterken en gebouwen met een sterke identiteit die ruimte bieden aan diversiteit en saamhorigheid.
Bekijk website
Fotomatic
Fotografie & Beeldbewerking
portretten • bedrijfsfotografie • stad & omgeving • industriële locaties • ambachtslieden • sieraden en antiquiteiten • fotomontages
Bekijk website
Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe
Digital agency
Een full service internetbureau dat samen met de klant webapplicaties, webdesign en alle andere digitale on-, als offline communicatie realiseert.
Bekijk website
Hollands Zicht architecten
Architectuur en interieur
Luisteren, meedenken en initiëren om tot rijke plannen te komen die breed gedragen worden.
Bekijk website
House of Architects
Gebouwen en plekken met karakter
Ontwerpt en analyseert tot de essentie van het ontwerp is bereikt; alleen dan ontstaat rust en (on)bewuste vanzelfsprekendheid. We zijn pas tevreden bij een onverwacht, specifiek en tijdloos ontwerp.
Bekijk website
Jan Bochmann
Architectuurbureau
Jan Bochmann Architecten is een ontwerpbureau met passie voor seriematige en particuliere woningbouw. De woonwensen van de eindgebruiker en de ambitie om toekomstbestendig te bouwen vormt de basis van ons werk.
Bekijk website
KENK architecten
Architectenbureau
KENK architecten maakt gebouwen die zich onderscheiden door een opvallende vanzelfsprekendheid. Onze zelfbewuste, stoere gebouwen zijn gemaakt met veel aandacht voor detaillering, materiaalgebruik en duurzaamheid.
Bekijk website
Knoeff communicatie-ontwerp
Grafisch en digitaal ontwerp
We ontwerpen de middelen om communicatie-doelen te raken; identity, corporate reporting, web, video en openbare ruimte.
Bekijk website
MiNSK
Creative studio
Reclame, TV, events of online: voor verhalend design mag je ons altijd wakker maken. Met een vraag, een voorstel of een ruw idee. Wij zorgen dat het er fantastisch uit gaat zien.
Bekijk website
Rbijker.com
Freelance Web Developer
Custom web developement in PHP, Javascript, HTML, CSS, Laravel, Symfony, Wordpress
Bekijk website
Robuust Amsterdam
Design Interieur Label
Robuust Amsterdam is een Nederlands interieur label met een collectie van essentials voor een moderne levensstijl. Een nieuwe generatie ontwerpers geïnspireerd door minimalisme en duurzaamheid.
Bekijk website
Snitker/Borst
Bureau voor architectuur, stedenbouw en onderzoek.
Snitker/Borst/Architecten/ is een breed georiënteerd architectenbureau. Het zwaartepunt van ons werk ligt bij woningbouw en stedenbouw. Daarnaast initiëren we onderzoek op het gebied van woningtypologie, constructie en duurzaamheid.
Bekijk website
Springtime Design
Product design en branding
Springtime ontwikkelt innovatieve en uitdagende producten, oplossingen en merken voor een internationale klantenkring. We zijn gespecialiseerd in stedelijke mobiliteit en voertuigontwerp.
Bekijk website
StoryTiles
Maakt kunst op tegels en meer.
“Keramieken tegels worden al sinds de 16e eeuw gemaakt in Delft en omstreken. StoryTiles eert deze traditie en creëert miniatuur verhalen op tegels. Alle tegels worden in Nederland ambachtelijk gebakken en zijn uniek.”
Bekijk website
Sunshine and Sausages
Selling your product, telling your story
Wij zijn een onafhankelijk creatief bureau met een missie: merken helpen groeien door hun relevantie te vergroten.
Bekijk website
Tom Postma Design
architecten- en ontwerpbureau
Tom Postma Design is een toonaangevend architecten- en ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van hoogwaardige tijdelijke en permanente interieurs voor kunst gerelateerde ruimtes.
Bekijk website
Vechtlust Communicatie
Raak concept. Duidelijk verhaal.
Creatief bureau voor strategie en uitvoering. Voor effectieve campagnes en opvallende content.
Bekijk website