Loods 6 logo
Ruimtes huren - Loods 6
Organisatie Gebouw Geschiedenis Cultuur/waarde Samenwerkingen Ruimtes huren

Ruimtes huren

De Bagagehal (880 m2 vloeroppervlak) in Loods6 is een technisch zeer goed uitgeruste expositie-evenementenhal met een mooi industrieel karakter. De mooie entree met het stalen trappenhuis aan de KNSM-laan wordt daarbij vaak gebruikt als receptie/entreehal. De Bagagehal, de entree van Loods6, de Kompaszaal en ook andere (verkeers)ruimtes zijn te huur voor evenementen, culturele manifestaties, exposities, tijdelijke winkels, foto- en filmopnames, pop-up kunst. Heb je ideeën of interesse, neem dan contact op met Mildred Lammerts.

Ateliers, winkelruimtes en werkplekken

Met enige regelmaat komen er ateliers, winkels en kantoorruimtes in Loods6 beschikbaar. De belangstelling voor met name de ateliers is groot: meestal staan er op de wachtlijst voldoende (nieuwe) gegadigden om deze ruimtes weer te verhuren. Ben je niet ontmoedigd en wil je ook op de lijst? Neem dan contact op met Mildred Lammerts

test2
slider-arrow

Huur de Bagagehal

De basishuurprijs voor commerciële opdrachtgevers van de hele Bagagehal (880m2) is:

  • Huurprijzen op aanvraag
  • Voor culturele en/of non-profit evenementen (bijv. tentoonstellingen) geldt veelal een ander, lager tarief. Voor langere huurperiodes doen wij graag een offerte.
  • De Bagagehal is ook te huur in combinatie met de Kompaszaal en/of de centrale hal. Ook hiervoor maken wij graag een offerte.
  • Totale capaciteit, voor de gehele hal, 600 - 1000 personen.
  • Bekijk de maten & plattegrond.

Neem contact op met Mildred Lammerts of Robbert Fokkens van
Loods6,
T +31 (0)20 418 20 20

E info@loods6.nl

test2
slider-arrow

De Kompaszaal

De Kompaszaal (KZ) is gevestigd in de voormalige vertrekhal van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij. Deze iconische, monumentale zaal uit 1956 biedt alle ruimte, flexibiliteit en grandeur om elk evenement tot een succes te maken. Artiesten, dansers, bruidsparen, jarigen en andere levensgenieters hebben er een geweldige tijd. Uiteraard is er ook plek voor meer serieuze bijeenkomsten, zoals een vergadering, training of presentatie. Het terras biedt een panoramisch uitzicht over het IJ. Hapjes en drankjes worden verzorgd.

De Kompaszaal

Organisatie Gebouw Geschiedenis Cultuur/waarde Interviews Samenwerkingen Ruimtes huren
Nieuwsbrief Loods 6
Ontvang het laatste nieuws over evenementen en activiteiten rondom Loods 6.