Loods 6 logo
Agenda - Loods 6
Oktober

Open flessen zaterdag bij D-Vine

Oktober 2021

Iedere zaterdag staan er flessen open van 15:00- 18:00 uur. Kom gezellig langs om mooie wijnen te proeven bij D-Vine.

D-Vine KNSM Laan 293

Lees meer

No Waste

3 september t/m 30 oktober 2021

No Waste: de titel zegt het al. De ontwerpers Simone Post, Stefan Gross, Diederik Schneemann en Tomáš Libertíny verwerken – ieder op een eigen manier - gemeenschappelijke thema’s in hun werk, zoals duurzaamheid, eco-vriendelijke productie en het vinden van oplossingen voor restmaterialen. Van 3 september t/m 30 oktober 2021 tonen zij de schoonheid, esthetiek en waarde van afgedankte materialen die ze in een andere vorm een nieuw leven geven.

Rademakers Gallery KNSM Laan 291

Lees meer

Gam Klutier & Michiel Kluiters

23 t/m 31 oktober 2021

Gam Klutier & Michiel Kluiters, duo tentoonstelling van vader en zoon.
At play in the field of transformation

Een duo tentoonstelling met opvallende contrasten. Michiel Kluiters (1971 woont en werkt in Amsterdam) en zijn vader Gam Klutier (1946 woonachtig in Peru) exposeren voor het eerst samen. Beiden hebben hun sporen verdiend in de kunstwereld. In hun werk lijken ze in eerste instantie tegenpolen, volle doeken versus lege fotografische beelden. Wie beter kijkt ziet echter ook parallellen.

IN DE BAGAGEHAL KNSM Laan 289

Lees meer
November

Sint Lucas 140 jaar Lustrumexpositie

5 t/m 7 november 2021

Kunstenaarsvereniging Sint Lucas is 140 jaar oud, maar springlevend! En dat vieren we met een overzichtstentoonstelling van het werk van de leden van de vereniging.

Sint Lucas is in 1880 opgericht door studenten van de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Bekende leden van de vereniging waren onder meer Jan Toorop, Piet Mondriaan, Jan Sluijters en Willem Witsen.

Door de pandemie moest de in het jubileumjaar 2020 geplande overzichtstentoonstelling worden uitgesteld. Deze vindt daarom dit jaar plaats.

IN DE BAGAGEHAL KNSM Laan 289

Lees meer
Zelf een evenement organiseren of ruimte huren in Loods 6?
Neem contact op
De mooiste collectie voor je interieur: kunst, design, keukens, houten vloeren, keramiek...
Bekijk de winkels