Verhuur evenementen

(NL)
Onze evenementruimtes op de locaties Loods6 en Bonte Zwaan zijn zeer geschikt voor culturele en creatieve events en producties. Ontdek ons diverse aanbod van evenementenruimtes op deze pagina.

Heb je interesse in het organiseren van jouw evenement bij ons? Neem dan contact met ons op.
E: info@loods6.nl
T: 020 418 20 20

(ENG)
Our event spaces at the locations Loods6 and Bonte Zwaan are perfect for hosting cultural and creative events and productions. Discover more about our spaces on this webpage.

Are you interested in organizing an event at ours? Please contact us at:
E: info@loods6.nl
T: 020 418 20 20

Locatie Loods6

Bagagehal
De Bagagehal is een ruime en hoge tentoonstelling- en presentatieruimte met een rauw en industrieel karakter. De flexibiliteit van deze ruimte zorgt ervoor dat hij geschikt is voor evenementen zoals tentoonstellingen, modeshows, productpresentaties en dergelijke. Ook is het mogelijk de hal gedeeltelijk af te huren. De Bagagehal is op te splitsen in twee ruimtes van respectievelijk 300 m² (West) en 580 m² (Oost). De hal kan worden afgesloten en heeft een eigen ingang.

Centrale Hal
Deze lichte en hoge ruimte is uitermate geschikt voor kleinere evenementen zoals recepties, presentaties en foto- en video-shoots. Gasten komen binnen in de indrukwekkende ontvangsthal waar stalen trappen en een lift naar de eerste verdieping leiden. De Centrale Hal zelf biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over het IJ. Ook aan de zuidkant van de hal en in het plafond bevinden zich  grote ramen waardoor daglicht de gehele ruimte verlicht. Het ruime terras met uitzicht over ‘t IJ is inbegrepen bij de huur van de Centrale hal.

Vergaderruimte
Deze lichte en hoge ruimte is zeer geschikt voor kleinere evenementen zoals recepties, presentaties en foto- en video-shoots. Gasten bereiken de Centrale Hal op de eerste verdieping via de iconische stalen trappen en de lift in de grote ontvangstruimte. De Centrale Hal zelf biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over het IJ. Ook aan de zuidkant van de hal en in het plafond bevinden zich grote ramen waardoor daglicht de gehele ruimte verlicht. Het ruime terras met uitzicht over ‘t IJ is inbegrepen bij de huur van de Centrale hal.

Kompaszaal (partner)
Deze iconische vintage zaal op de kop van Loods6 biedt alle ruimte, flexibiliteit en grandeur om elk evenement tot een succes te maken. Artiesten, dansers, bruidsparen, jarigen en andere levensgenieters hebben er een geweldige tijd. Uiteraard is er ook plek voor meer serieuze bijeenkomsten, zoals een vergadering, training of presentatie. Het aangrenzende terras biedt een panoramisch uitzicht over het IJ. Catering kan bij deze locatie verzorgd worden.

Meer informatie over deze evenementenruimte kan worden gevonden op de website van de Kompaszaal.
E: info@kompaszaal.nl
T: 020-419 95 96

Locatie Bonte Zwaan

Dek West
De vele ramen en het water rondom maken het tot een fantastische lichte locatie. Doormiddel van verschuifbare wanden kan de ruimte naar eigen inzicht ingedeeld worden. Deze evenementenlocatie is ideaal voor vergaderingen, exposities, presentaties en recepties. Ook is er catering op deze locatie mogelijk, hiervoor werken we samen met onze cateraar gespecialiseerd in duurzame bereiding. Dek West biedt ook de mogelijkheid om met een boot aan te meren.

Bagagehal

Centrale Hal

Vergaderruimte

Kompaszaal

Dek West