De Bagagehal

De Bagagehal was vroeger de bagageruimte van de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij (KNSM). Dankzij de monumentale afmetingen en het rauwe, industriële karakter, wordt de ruimte wel als 'bunker met noblesse' omschreven.

In april 1997 werd de gerenoveerde Bagagehal in gebruik genomen als tentoonstellingsruimte. Sindsdien hebben er naast vele tentoonstellingen ook talloze culturele manifestaties, merkpresentaties, workshops, modeshows en andere evenementen plaatsgevonden.

Thans is de Bagagehal per dag, per week of voor langere periodes te huur voor tentoonstellingen, bedrijfspresentaties en culturele manifestaties.
Huur de Bagagehal.

Specificaties:
De Bagagehal is 80 m. lang, 9 m. breed en 5 m. hoog, met aan het eind een breed stuk van 30 m. Door middel van een branddeur kan de hal in tweeën worden gedeeld in 300m2 resp. 580m2, zodat de hal ook voor kleinere evenementen geschikt kan worden gemaakt. Voorzieningen als toiletten, verlichting, krachtstroom (1 x 32 amp en 2 x 16 amp), verwarming, Wi-Fi en opslagruimte zijn uiteraard aanwezig.
Bekijk de plattegrond.

Centrale Hal

De stoere, rauwe Centrale Hal op de eerste verdieping van Loods 6, met prachtig uitzicht over het IJ, kan eveneens worden gehuurd. Deze open hal is bij uitstek geschikt voor fotografie- en filmopnames, evt. in combinatie met de Bagagehal. Grenzend aan de Centrale Hal bevindt zich een vergaderruimte, geschikt voor max. 20 personen.
Bekijk de routebeschrijving.

Loods 6
KNSM laan 143
1019 LB Amsterdam

T: 020 4182020
F: 020 4181215
E: [email protected]

Routebeschrijving
Instagram

Privacyverklaring