Loods 6 logo
Winkels - Loods 6
John Grootjen Houten Vloeren
Zelfgemaakt, zelfgelegd vakwerk
Op zaterdag vind je John en Els samen in de winkel. De rest van de week is John houten vloeren aan het leggen - ergens in den lande - en is Els alleen in de winkel, samen met de vrolijke katten Iep en Splinter.
Lees meer
pols potten
De Grote-Gebaren Brandstore
Veel kleur, grote gebaren, verheffende toepassingen van technieken en materialen. Oeroude ambachten uit China, Afrika, verpakt in eigen, Hollands design. De handtekening van het team van pols potten is verrukkelijk royaal, waardoor je in de winkel in Loods6 meteen zin krijgt om je interieur op te peppen. Daar krijg je dan nog bij: de verrassende etalagekunst van Frans Piek. En de opgewekte assistentie en aanwezigheid van Lucas & Anne.
Lees meer
Rademakers Gallery
Altijd op zoek naar de grens
Galerie Rademakers zet zich in voor een gebalanceerde en toegankelijke programmering die de positie versterkt van alle kunstenaars waarin zij sterk gelooft.
Lees meer
SBK Kunstuitleen
De kracht van kunst
SBK bestaat al 60 jaar en is eigenlijk de Spotify van de kunst. Het mooie is dat je met dit abonnement iets opbouwt: namelijk je eigen kunstcollectie. Zo wordt kunst voor iedereen betaalbaar. Daar ging het Pieter Kooistra om toen hij, in 1955 vanuit zijn bakfiets, begon met de uitleen van schilderijen.
Lees meer
D-Vine
Hip wijn-souterrain in Loods6
In het kekke wijn-souterrain van D- Vine kun je in een zeer ongedwongen, hippe sfeer mooie wijnen proeven. Gewoon, om even lekker te proeven. Of wat serieuzer: om je kennis te vergroten. Je bevindt je hier in het wijn-walhalla van eigenaar Robin ten Have en zijn team, die overal ter wereld wijnen zoekt die hij zelf, als kenner, lekker drinkbaar vindt.
Lees meer
Sissy Boy Homeland
Onze klant zit op het eiland
Met hun ‘Daily’s is Sissy Boy Homeland naast een hele fijne kleding- en woonwinkel ook een gezellige koffiebar en lunchroom. Dit totaalconcept van Sissy Boy werd in 2006 geïntroduceerd en is inmiddels niet meer weg te denken aan het hoofd van de KNSM. Dat is niet zo gek, want de combinatie van wonen, kleding en koffie heeft vanaf het begin goed gewerkt.
Lees meer
Studio Pansa
Ceramics makerspace Amsterdam
Droom je al een tijd van je eigen ruimte met alles wat je nodig hebt voor het maken van keramiek? Bij Studio Pansa kan je direct aan de slag. Alles is in huis; apparaten, kennis en de (fantastische) ruimte in Loods 6. En het mooie is zij willen het graag met je delen. Zodat jij je helemaal kan storten op je creatieve werk.
Lees meer
bulthaup KNSM-eiland
Naadloos, soepel en geïnspireerd
Zo glad als een ijsbaan, zo strak als een driedubbel gespannen snaar, zo vernuftig als een ruimteschip. En ondertussen tóch zo elegant en soepel als een prima ballerina. bulthaup keukens, de gründlichkeit van echt Duits vakmanschap in onberispelijk design.
Lees meer
Galerie Wanrooij
Uitdagende en inspirerende kunst
Galerie Wanrooij staat internationaal bekend om zijn innovatieve, uitdagende en inspirerende kunst met karakter. De galerij biedt een prominente fase voor opkomende en veelgeprezen artiesten en heeft een belangrijke focus op nieuwe mediakunst.
Lees meer
De Kompaszaal
Waar vind je nog zoveel ruimte?
Kompaszaal (KZ) is een iconische locatie met alle ruimte voor (culturele) evenementen, waaronder live muziek en dans. Ook van harte welkom voor de koffie of borrel!
Lees meer
DU&MU
Tafelen is Delen
DU&MU design laat tijdloze trends tot leven komen in duurzaam en verantwoord geproduceerd porselein, glas, bestek en textiel. Hier vind je alles voor een verfijnde tafeldekking die matcht met jouw interieur.
Lees meer
Fit Aan 't IJ
Ongedwongen trainen
De sfeer is er gemoedelijk, gezellig eigenlijk, ver van hijgerig of hip. Aan de bar van het cafeetje, de entree, serveert Loes een uitstekende cappuccino, vers gemaakt. Achter plafondhoge, glazen deuren bevindt zich de industriële sportzaal, met zijn stevige, mooi aangelichte kolommen. Daar komen we voor.
Lees meer