Loods 6 logo
bulthaup KNSM-eiland - Loods 6
website

bulthaup KNSM-eiland

Naadloos, soepel en geïnspireerd

Niet ‘gewoon’ een keuken, maar een zeer ruimtelijk interieur waarin een mens fluitend de lekkerste dingen kan bereiden. Omringd en geholpen door de nieuwste innovaties, technieken en gemakken. En natuurlijk: de uitstekende service van Milko en Wil.

bulthaup is een merk dat bijzonder goed past bij mensen die houden van technisch vernuft, strakke lijnen en betrouwbare topkwaliteit. Duur? Dat hangt er natuurlijk maar vanaf wat je wilt, lacht Milko. In de royale keukenshowroom tussen Sissy Boy Homeland en Pol’s Potten – twee andere interieurtoppers – kan hij alles goed met klanten bespreken en laten zien. Je kan kiezen voor de duurste lijn van bulthaup met de nieuwste snufjes, 100% greeploos, in zacht glanzend aluminium en een afwasmachine die zich opent als je op de deur klopt. Dat soort topkeukens levert hij bijvoorbeeld in prestigieuze penthouses en appartementen van het Pontsteiger gebouw. Maar je kunt ook kiezen voor een bulthaup lijn met keukens vanaf zo’n 12.000 euro, met alles erop en eraan. Welke lijn je ook kiest, je haalt voor minstens twee decennia kwaliteit in huis. Vandaar ook het tijdloze in het design, de niet-modegevoelige kleuren en de super duurzame materialen. Dikke kans dat jouw bulthaup keuken over 20 jaar nog steeds perfect functioneert, met alleen hier en daar een nieuw lampje of rubbertje. En hoogstwaarschijnlijk zal hij dan nog even mooi zijn als toen je hem kocht, in Loods 6, aan de KSNM-laan.

Van het eerste verkennende gesprek tot en met het opleveren van precìes de goede kranen en de perfecte, op jouw lijf geschreven ‘organisatie’ en indeling van het kookinterieur: het hele traject moet een feestje zijn voor de klant, weten Milko en Wil. Zoals de kast- en koelkastdeuren van bulthaup sluiten met een beleefde, bijna onhoorbare klik, zo moet een keuken op zijn plek vallen voor de klant. Met hun adviezen verrijken ze steevast de keuken-spirit en de ideeën van hun klanten. Milko: ‘Toen ik 20 jaar geleden in mijn nieuwe huis ging wonen, heb ik 1 muurtje uitgebroken dat bij alle andere buren is blijven staan. Door het wegbreken van dat ene muurtje is mijn keuken zó anders geworden dan bij de alle anderen in de straat, dat iedereen nog steeds zijn wenkbrauwen optrekt: oh, zo kan het dus óók. Je moet soms ook even verder durven denken dan de plattegrond of de muren lang zijn.’

Voor mooie topprojecten als het Pontsteiger gebouw in de Amsterdamse Houthavens, is Milko preferred suplier. En dat word je natuurlijk niet zomaar. ‘Kijk nou’, zegt Milko en wijst op de ongeveer 20 cm afstand tussen een bijzonder strak kookeiland en de muur. We kijken beleefd. Wat zou hij bedoelen? ‘Die 20 cm afstand betekent een wereld van verschil voor je gevoel van ruimtelijkheid. Als je dit aanrechtblad 20 cm langer had gemaakt, zodat het keukenblok precies tegen de muur had gestaan, dan was het zo veel minder mooi geweest… En nog duurder ook.’ En dat is misschien wel de beste manier om te zeggen: een mooie bulthaup-keuken is misschien geen koopje, maar met Milko samen haal je er wel het maximale uit. En ben je wis en gewis een zéér duurzaam bezit rijker.

Nieuwsbrief Loods 6
Ontvang het laatste nieuws over evenementen en activiteiten rondom Loods 6.