Loods 6 logo
Sissy Boy Homeland - Loods 6
website

Sissy Boy Homeland

Onze klant zit op het eiland

De oprichter en toenmalige eigenaar van Sissy Boy geloofde in deze plek. En wat bleek? Het was een schot in de roos. De klant van Sissy Boy woont op de eilanden en komt er graag. Maar ook voor mensen van buiten de eilanden is Sissy Boy Homeland een begrip. Vanuit Amsterdam Noord meer je met het pontje voor de deur aan voor een kopje koffie in de ontspannen lounge hoek of een lekker drankje op het terras. Grote kans dat het niet bij een kopje koffie blijft, want waar je ook kijkt zie je leuke hebbedingen en mooie outfits en daar kom je óók voor.

Trakteer jezelf op een royale tosti kip/pesto of een lekker broodje met gegrilde groenten en humus. Terwijl dat vers voor je wordt bereid doe je inspiratie op voor je woning en je garderobe. Voor jezelf of voor je kleine dreumes. In de kasten en op de tafels worden al die mooie en te gekke producten met zorg gepresenteerd. Bijna alle kleding- en lifestyle producten worden aan de overkant bedacht en ontworpen in het hoofdkantoor van Sissy Boy. Naast het eigen label vind je er ook te gek speelgoed en kinderkleding van mooie merken. Gezellige items voor de woonkamer en een heleboel leuke cadeautjes voor jong en oud. De royaal opgezette winkel is een feestje en een fijne onderbreking van de dagelijkse hectiek.

De ongedwongen stijl van Sissy Boy slaat aan en niet alleen in de buurt. Inmiddels heeft Sissy Boy meer dan 45 filialen in Nederland en België. Ook online is het merk succesvol. Maar Sissy Boy Homeland in Loods 6 blijft toch speciaal, ook voor Sissy Boy zelf. Een renovatie staat op het programma, maar Sissy Boy beloofd: niet zomaar alles te vernieuwen. Want iets wat zo goed werkt, en voelt… daar moet je natuurlijk niet aan zitten.

Nieuwsbrief Loods 6
Ontvang het laatste nieuws over evenementen en activiteiten rondom Loods 6.